Lavender Fields

Igår åkte vi äntligen tillbaka till Cotswold Lavender, eller Snowshill Lavender Fields. Och den här gången hade jag med mig en ordentlig kamera. Förra året bara snubblade vi över det här fantastiska stället när vi var ute på en tur med bilen och jag hade bara mobilen med mig. Men den här gången! Oj oj om det blev fotograferande av!

Vi började med att ta en cream tea inne på cafét, och i sann svensk anda drack jag kaffe istället för te. Lavenel-sconesen var precis så goda som jag kom ihåg. Sen tog vi oss in till själva fälten, endast £2.5 per person (en avgift vi inte velat betala förra gången, men nu så). Det ar underbart solig och blåsigt så vi blev helt andfådda, med tillräckligt med moln för att ge lite dramatik till bilderna. Ja, ni ska ju få se strax. Det doftade inte lika starkt som förra året, men det fanns där och där fanns nyckelpigor och asiater med kameror överallt. Vi tog en lång promenad runt hela området och återvände sedan till den lilla presentbutiken för lite lavendel-relaterad shopping. Ja, här kommer nu några bilder.





På vägen tillbaka till Cheltenham stannade vi till i Toddington och åt lunch på the Pheasant Inn. En otroligt mysig, mycket engelsk pub, en så kallad gastro pub med god mat. Jag åt bruschetta med getost och Dan åt...


... gravad lax!

Årsdag och Cleeve Hill

Idag är det precis två år sedan jag satte mig på planet till England för att bli upphämtad av Dan på Stansted. Det är alltså vår tvåårsdag idag! Det var soligt och hett då, till skillnad från dagen, månadens och kanske till och med hela sommarens gråa, kyliga regn. Vilket som så ska vi gå på Jamie's Italian om en timme och fira, det ska blir otroligt härligt. Det var alldeles för länge sedan vi var ut och åt ordentligt.

Idag har jag äntligen tagit tag i några av de bilder jag tog för ett par veckor sedan när vi var upp på Cleeve Hill och fotograferade lite. Här kommer de!




Det var en härligt solig och blåsig dag, och jag var fortfarande ganska förkyld så det värkte i lungorna att klättra.Men det var helt klart värt det när vi väl kom allra högst upp!


RSS 2.0